El grup No Way Out visita Ràdio Sant Sadurní

No Way Out al programa Sortida d'Emergència de Ràdio Sant Sadurni

El grup No Way Out a la ràdio

El programa musical Sortida d’Emergència, que condueixen els diumenges de 9 a 11 de la nit Josep Anton Ochoa i Gerard Postigo va comptar la setmana passada amb la presència del grup No Way Out, banda que a principis d’octubre ja va visitar la vila amb motiu de la seva participació a la Nit Jove de la Setmana del Cava. Noel i Fèlix, els actuals integrants de la banda, van gaudir d’una distesa i divertida entrevista amb els companys de l’emissora a les instal.lacions de la ràdio.

No Way Out s’ha convertit en una de les bandes revel.lació del panorama rock espanyol i el seu pas per l’emissora no va passar desapercebut pels oients i els seus fans. El programa i l’emissora van rebre un destacat nombre de correus electrònics al llarg de la setmana i fins i tot un grup de seguidores van esperar la sortida de la banda de les instal.lacions de la ràdio. A més, oients procedents de diversos punts de la geografia, com Barcelona o Mallorca, entre d’altres, van tenir l’oportunitat de seguir el programa a través d’internet mitjançant l’aplicació on-line que es troba a la pàgina web de l’Ajuntament www.santsadurni.cat.

Sortida d’Emergència presenta un estil que es concentra especialment en la música actual, les noves tendències i els èxits més destacats de les ràdiofòrmules.

Anuncis
By radiosantsadurni

One comment on “El grup No Way Out visita Ràdio Sant Sadurní

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s