La ràdio se’n va de marxa per la Festa Major

EL DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE, VINE A LA FESTA DE RÀDIO SANT SADURNÍ A LA SALA D’ACTES DE L’ATENEU – 00:30 HORES

Ràdio Sant Sadurní participarà de ple a la Festa Major 2008 amb una doble sessió de discoteca mòbil que es durà a terme a la sala d’actes de l’Ateneu la nit del divendres 28 de novembre, just després de l’actuació de teatre que anirà a càrrec de “El Club de la Comedia” a les mateixes instal.lacions de l’Ateneu Agrícola.

La primera part de la nit estarà amenitzada per PD Cat Almogàver, un dels punxadiscos d’aquesta peculiar formació que aposta per la música en català, i que arrencarà a les 00:30 hores. Posteriorment, seran els col.laboradors de Ràdio Sant Sadurní qui prendran el relleu per continuar oferint el millor ritme i fer ballar a tots els assistents. L’entrada és totalment gratuïta i l’emissora aprofitarà per a promocionar els programes de l’actual graella de la ràdio, a més de  sortejar samarretes amb la imatge de l’emissora municipal.

Aquesta és una altra de les iniciatives impulsades als darrers mesos per l’emissora per tal d’augmentar la seva presència al carrer i fer-se més visible, i que dóna un pas més en la línia d’activitats realitzades darrerament, com la retransmissió de la presentació de la Setmana del Cava des del Palau de la Música Catalana, la participació al Cavatast i la Fira Comercial i Industrial, la Coronació de la Reina del Cava, d’altres especials com la taula rodona organitzada per debatre la situació del camp de futbol o recentment, el debat sobre l’estat de la vila.

També el divendres 28 de novembre, el col.laborador de Ràdio Sant Sadurní Josep Fajardo, conductor del programa musical Amb Sabor a Josep, que s’emet els dijous de 9 a 11 de la nit, organitza un recital de poesia a càrrec de Núria Feliu, i que tindrà lloc a les Caves Canals i Munné a les set de la tarda.

Retransmissió Ple Municipal

La direcció de l’emissora vol recordar que el proper dimarts 25 de novembre oferirà, com és habitual, la retransmissió en directe del ple de l’Ajuntament corresponent al mes de novembre i que començarà a les vuit de la tarda. Abans, el proper dissabte, l’equip d’esports de la ràdio emetrà en directe el partit de l’OK lliga que enfrontarà, des de 2/4 de vuit del vespre, al Noia Freixenet i el Tenerife al pavelló de l’Ateneu.

 

Anuncis
By radiosantsadurni

One comment on “La ràdio se’n va de marxa per la Festa Major

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s