Aquest divendres Ràdio Sant Sadurní estrena un espai de salut

Ràdio Sant Sadurní estrena aquest divendres 28 de novembre un espai de salut, que s’encabirà al magazine El Balcó, un programa que s’emet tots els divendres de 19:00 a 20:00 hores. La tècnic de salut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia Silvia del Fresno i Amparo Gaspar, infermera del CAP i especialista en adolescència, seran les convidades en aquesta estrena, al costat de Jordi Tost, adjunt a la direcció ABS de Sant Sadurní, que esdevindrà també un dels coordinadors d’aquest espai. Per aquest primer programa, s’abordarà el virus de la SIDA i la situació dels adolescents i els joves davant aquesta malaltia, coincidint amb la imminent celebració del Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, que es commemora el proper 1 de desembre.

 

Aquesta secció, que compta amb el suport de la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sant Sadurní i el CAP, presentarà periòdicament diverses qüestions mèdiques i relacionades amb la salut, amb la voluntat de convertir-se també en un espai de diàleg i consulta per part dels oients. Tots aquells que ho desitgin podran formular les seves preguntes a través del correu electrònic radio@santsadurni.cat o bé trucant en directe al programa als telèfons 93 891 29 01 i 93 891 22 06.

 

El programa d’aquest divendres, que s’oferirà a les portes de la Festa Major de la vila, comptarà també amb representants del Club de Pitch and Putt de Sant Sadurní, amb motiu de la 3ª edició del Torneig Rústic de Pitch and Putt. L’entrevista servirà també per debatre, amb la intervenció dels grups polítics municipals, el projecte que l’Ajuntament té sobre la taula per a instal.lar un camp de pitch and putt a Can Mas de la Riera.

 

Festa de la ràdio a l’Ateneu Agrícola

 

I aquest mateix divendres a la nit, Ràdio Sant Sadurní convida a tothom a sumar-se a la Festa que l’emissora organitza, a partir de les 00:30 hores, a la sala d’actes de l’Ateneu Agrícola. La ràdio ha preparat, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní, una doble sessió de discoteca mòbil amb la presència del disc jockey PD Cat Almogàver primer, i posteriorment prendran el relleu els col.laboradors de la ràdio amb una gran selecció de música i temes per ballar. L’entrada a la discoteca serà gratuïta.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s