Retransmissions i directes per les Fires i Festes

Ràdio Sant Sadurní torna al setembre en plena forma i amb una especial atenció a alguns dels actes i esdeveniments més destacats de les Fires i Festes 2009.

Les retransmissions de l’emissora municipal arrencaran el dissabte 5 de setembre amb el concert especial “The Beatles” que oferirà la Coral Sant Sadurní al teatre de l’Ateneu a partir de les deu de la nit. El diumenge 6, a les vuit del vespre, tindrà lloc el pregó de Fires a càrrec de l’Escola El Carme, des de la plaça de l’Ajuntament. El dimarts 8, dia gran de la Festa de la Fil.loxera, tindrà com un dels principals atractius de cloenda el monòleg que dirigirà el televisiu humorista i imitador Pep Plaza des de l’Era d’en Guineu al voltant de la mitjanit. La participació de Ràdio Sant Sadurní als actes i esdeveniments es tancarà amb l’emissió de la lectura del manifest de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a 2/4 de nou del vespre.

Mentrestant, l’emissora ja està començant a treballar també en definir la graella de programació per a la propera temporada de tardor-hivern, que seguirà la línia marcada els darrers mesos, amb el gruix de programes que han nodrit l’oferta de la ràdio als darrers temps i incorporant alguna novetat. àdio Sant Sadurní torna al setembre en plena forma i amb una especial atenció a alguns dels actes i esdeveniments més destacats de les Fires i Festes 2009. Les retransmissions de l’emissora municipal arrencaran el dissabte 5 de setembre amb el concert especial “The Beatles” que oferirà la Coral Sant Sadurní al teatre de l’Ateneu a partir de les deu de la nit. El diumenge 6, a les vuit del vespre, tindrà lloc el pregó de Fires a càrrec de l’Escola El Carme, des de la plaça de l’Ajuntament. El dimarts 8, dia gran de la Festa de la Fil.loxera, tindrà com un dels principals atractius de cloenda el monòleg que dirigirà el televisiu humorista i imitador Pep Plaza des de l’Era d’en Guineu al voltant de la mitjanit. La participació de Ràdio Sant Sadurní als actes i esdeveniments es tancarà amb l’emissió de la lectura del manifest de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a 2/4 de nou del vespre. Mentrestant, l’emissora ja està començant a treballar també en definir la graella de programació per a la propera temporada de tardor-hivern, que seguirà la línia marcada els darrers mesos, amb el gruix de programes que han nodrit l’oferta de la ràdio als darrers temps i incorporant alguna novetat.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s