Ràdio Sant Sadurní renova les seves instal.lacions

Aprofitant alguns dies de les passades festes de Nadal, la direcció de Ràdio Sant Sadurní i alguns col.laboradors van dedicar algunes jornades per tal de renovar i donar un rentat de cara a la imatge de les instal.lacions de l’emissora, situada a la segona planta de l’edifici de l’Índex.

Concretament, s’ha pintat la sala de treball i l’estudi, s’ha renovat bona part del vell mobiliari i s’ha reorganitzat el magatzem de material. Amb aquests canvis s’ha pretès, dins les possibilitats, canviar la fesomia de la ràdio i fer un ambient més acollidor i agradable tant per als col.laboradors com per a aquells convidats i persones que ens visiten.

Amb la constitució del Patronat de la Ràdio com una de les grans fites aconseguides per tal de millorar en la gestió i l’administració de l’emissora, en aquest 2010 la direcció de Ràdio Sant Sadurní vol continuar apostant per consolidar i augmentar el grup de col.laboradors, així com potenciar la presència al carrer i en aquells esdeveniments d’interès per Sant Sadurní. L’emissora ja s’ha posat a treballar per l’especial que dedicaran a la rua de Carnaval del proper 13 de febrer.

Un cop més, Ràdio Sant Sadurní fa una crida a tots aquells estudiants de periodisme, comunicació audiovisual o relacions públiques, així com aquells interessats en els mitjans de comunicació, per tal de continuar fent créixer la ràdio. Podeu posar-vos en contacte amb la ràdio a través de l’e-mail radio@santsadurni.cat o trucant al 606 50 22 69.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s