Dimarts no hi haurà recollida de la brossa degut a la vaga general

Per bé que la vaga general està programada per dimecres, la vigília, el dimarts 28 de setembre ja tindrà una incidència sobre la recollida de residus a Sant Sadurní. La nit de dimarts no hi haurà recollida ni de la brossa orgànica de comerços ni del paper/cartró de domicilis i comerços. Aquesta afectació serà total perquè no s’han previst serveis mínims. En canvi, dimecres, en principi, la recollida de residus es farà amb normalitat.

El dimecres 29 de setembre, amb motiu de la convocatòria de vaga general, hi haurà alguns canvis en l’horari del servei del bus urbà de Sant Sadurní. L’inici del servei serà a les 6.35 als Habitatges Vilarnau, el mateix indret pel qual passarà cada mitja hora fins a les 9.05. Això vol dir que tindrà parada als Habitatges Vilarnau a les següents hores: 6:35, 7:05, 7:35, 8:05, 8:35 i 9:05. Pel que fa a l’estació de la Renfe, l’horari de pas serà aquest: 6:50, 7:20, 7:50, 8:20, 8:50 i 9:20. No hi haurà servei del bus urbà entre les 9:45 i les 17:05, i es reemprendrà de les 17:05 fins a les 19:50. El servei es tornarà a interrompre a partir de les 20:05.

També s’està a l’espera que la Comissió de Govern de l’Ajuntament aprovi aquest dilluns a la tarda els serveis mínims que s’han pactat amb el Comitè d’Empresa i que estaran vigents durant la jornada de vaga del 29 de setembre.   

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s