Nova programació 2011 i comencen les desconnexions amb COM Ràdio

Des d’aquesta setmana Ràdio Sant Sadurní ha donat un pas més en el seu acord d’adhesió a la Xarxa d’Emissores Locals i ha introduït en la seva programació desconnexions diàries amb COM Ràdio en la franja de matí.

Aquest acord amb COM permetrà a l’emissora municipal no només comptar amb la programació habitual de la ràdio pública de la Diputació de Barcelona, si no també accedir i compartir serveis, recursos i continguts amb la resta d’emissores locals que formen part de la xarxa.

Aquesta adhesió també permetrà als col.laboradors de Ràdio Sant Sadurní participar als cursos i activitats de formació i aprenentatge que periòdicament convoca COM Ràdio amb professionals de la ràdio i els mitjans de comunicació.

D’aquesta manera l’emissora de la capital del cava reforça la seva graella i concentrarà la programació pròpia en la franja de tarda i vespre i els caps de setmana.

El director de Ràdio Sant Sadurní Sergi Fernàndez assegura que “estar sota el paraigües de COM Ràdio i poder col.laborar en xarxa amb més de 140 emissores locals de Catalunya ens dóna la possibilitat de créixer i accedir a una oferta de continguts més variada i de major qualitat. Amb els recursos de que disposem i l’estructura que tenim s’estava fent cada vegada més necessari comptar amb un suport per continuar avançant. D’aquesta manera podrem concentrar més esforços en potenciar els continguts propis i en projectes tan engrescadors com el Taller de Ràdio que hem endegat amb les escoles”.

Aquesta adhesió també farà possible que programes d’aquí i l’actualitat de la vila puguin traspassar l’àmbit de l’emissora municipal i es converteixin en continguts que comparteixin també d’altres ràdios locals de Catalunya i la mateixa COM Ràdio”, afegeix Fernández.

*Pots consultar la nova graella a la secció GRAELLA d’aquest bloc

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s