Ràdio Sant Sadurní presenta els treballs de les escoles participants al Taller de ràdio

A partir d’aquest dijous Ràdio Sant Sadurní oferirà a la seva programació els espais que al llarg de les darreres setmanes han enregistrat els alumnes dels diferents centres escolars de la vila que han participat al Taller de ràdio, un projecte pilot impulsat per la direcció de l’emissora municipal. En els propers dies es completarà el calendari de gravacions amb els darrers grups de les escoles.

Aquesta activitat desenvolupada al llarg del curs ha permès als alumnes participants conèixer més de prop la ràdio com a mitjà de comunicació i treballar diversos aspectes com l’elaboració d’un guió, la redacció radiofònica i l’expressió oral.

A partir d’aquesta setmana, els propers dilluns de 18 a 19 hores i els dijous de 18 a 20 hores l’emissora inclourà a la seva graella els programes i treballs realitzats pels alumnes de les escoles.

La direcció de la ràdio es mostra molt satisfeta pel resultat del Taller de ràdio i confia en poder repetir l’experiència el curs acadèmic vinent. “Cal agrair la bona voluntat i l’esforç de molts professors. Alguns centres i cursos s’han pres el Taller molt seriosament i això s’ha vist reflectit en els resultats. El balanç és positiu i ens ha encantat veure la il·lusió i la motivació de molts dels alumnes per fer ràdio. El curs vinent esperem poder repetir aquesta iniciativa amb més recursos per tal de consolidar el projecte”, ha declarat Sergi Fernández, director de Ràdio Sant Sadurní.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s