Presentació oficial de l’Associació de Joves de Sant Sadurní

Aquest divendres es va presentar al Casal d’entitats l’Assemblea de Joves de Sant Sadurní, una nova entitat constituïda per quatre joves del poble i que ja compta amb una seixantena de socis. El seu objectiu principal és el de canalitzar les inquietuds i propostes culturals i d’oci de la vila, servint de pont entre la ciutadania i les institucions.

Toni Salmeron, portantveu de la formació, i Jaume Viladoms, president, marcaven les principals línies i objectius que es marca l’associació.

Escolta Toni Salmeron clicant AQUÍ

Escolta Jaume Viladoms clicant AQUÍ

El primer acte en el que hi prendrà part directament l‘Associació de joves serà la festa de revetlla de Sant Joan que organitzaran a la plaça de l’Ajuntament el proper 23 de juny. També tenen previst, entre d’altres, organitzar una botifarrada popular.

Roger Cols, secretari de l’entitat, va repassar algunes de les primeres iniciatives que volen dur a terme, i que tenen com a objectiu principal la dinamització i reforçar el teixit associatiu i ciutadà de Sant Sadurní.

Escolta Roger Cols clicant AQUÍ

Raúl Pérez, que assumirà les funcions de tresorer, va subratllar el model de l’associació, sense ànim de lucre, però sí va recordar la necessitat de comptar amb recursos per tal de poder endegar les propostes i les iniciatives. L’entitat ha fixat un preu de 10 euros per a aquells que vulguin fer-se socis i que gaudiran de descomptes en els actes que s’organitzin. L’Associació de Joves vol crear també una base de dades que permeti una millor coordinació amb les entitats, socis i totes aquelles agrupacions amb inquietuds culturals i d’oci.

Escolta Raúl Pérez clicant AQUÍ

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s