Programació dels Barris’11

Enguany arriba una nova edició del Barris 2011 marcats en aquesta ocasió per la coincidència de l’inici d’aquesta setmana de festes amb la revetlla de Sant Joan. El dijous començaran les celebracions del Barri Ajuntament.

DIjous 23, a més de la tronada de les dues de la tarda, a les 6 de la tarda tindrà lloc una xocolatada i l’espectacle infantil Una d’aventures, abans que el castelld de focs i posteriorment la revetlla prenguin el protagonisme de la nit

El divendres, a banda del tradicional rengle a l’Ajuntament, el Barri Sant Antoni agafarà el testimoni amb una xocolatada a 2/4 de 7 de la tarda, a la que seguiran el concert d’ Els Cintos i sardanes. Després del Castell de focs, es presentarà la carrossa del barri acompanyats per la xaranga riba roja.

Dissabte 25 de juny, Barri Montserrat, amb exposició del concurs de coques, taller de pintures i jocs els més petits a partir de les 5 de la tarda a la Plaça Nova. Seguirà una xocolatada i animacions infantils amb Dançons i posteriorment la gresca continuarà amb un canó d’escuma.

La plaça Nova acollirà a 2/4 de 8 de la tarda sardanes amb la cobla capital del cava. A la mitja part tindrà lloc el lliurament de premis i la degustació del concurs de coques, acompanyat de cava.

A partir de les deu de la nit, els Diables se me’n refum entraran en acció. A 2/4 de 12 de la nit, la Rambla serà l’escenari per l’orquestra Covers, mentre a la plaça Nova arrencaran els concerts joves amb Els Pianistes, Els Catarres i Los Hijos del Humo. La Nit continuarà a les 2 de la nit amb l’orquestra jove i discoteca mòbil fins a la matinada. El Barri Montserrat tancarà la seva programació diumenge a 2/4 de 12 del migdia amb el tradicional rengle.

El Barri Església celebrarà diumenge el seu dia amb la tradicional catifa de flors. Després de la tronada de les 2 de la tarda s’inaugurarà la catifa amb copa de cava per a tothom. El CAU organitzarà una xocolatada i jocs per als més menuts a la plaça de l’església. A les 8 de la tarda hi haurà un concurs de truites i solemne processó de corpus. Les sardanes a les deu del vespre seran el preludi d’un Castell de focs que estarà acompanyat de cervesa, cava i música.

El dilluns 27 torn per al Barri Diputació, que seguirà el menú tradicional d’activitats, xocolatada al Passeig del parc a 2/4 de 6 de la tarda, sardanes a les 9 del vespre, i després del Castell de focs la cremada de la tradicional falla.

El Barri Cavallers ens presentarà per al dimarts 28 de juny una xocolatada a les 6 de la tarda i l’espectacle infantil Les Twins. Hi haurà sardanes a les 10 del vespre i Castell de focs a les 11 de la nit, que donaran pas a la Festa Jove amb el Dj Barri Guay. Totes les activitats tindran lloc a la Plaça de l’Ajuntament.

El dimecres 29 de juny es posarà punt i final a l’edició 2011 dels Barris amb el Raval. A les 5 de la tarda hi haurà una trobada de puntaires. A les 6 xocolatada i animació per als més menuts, mentre a les 7 de la tarda es celebrarà un concurs de coques. En acabar el Castell de focs, que s’iniciarà a 2/4 de d’11 de la nit, torn per les sardanes i a continuació Ball de nit amb Duet Lissy Show. DJ Barri Guay serà l’encarregut de cloure la darrera festa d’aquests Barris.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s