Ràdio Sant Sadurní i les escoles de la vila tornen a endegar el Taller de Ràdio

Aquests dies s’ha tornat a posar en marxa la iniciativa Taller de ràdio, una proposta de la direcció de l’emissora municipal de Sant Sadurní que compta amb el suport de les escoles de la vila i que durant l’actual curs acadèmic permetrà a desenes d’alumnes gaudir de l’experiència de parlar davant d’un micròfon i conèixer el procés de preparació, enregistrament i emissió d’un programa de ràdio.

Enguany s’ha esglaonat en trimestres la participació de les escoles al taller de ràdio, facilitant la coordinació i la gestió del calendari per a la realització de les xerrades teòriques i les activitats pràctiques. El taller de ràdio culminarà amb la realització d’un programa per part dels alumnes, distribuïts en grups, i que posteriorment s’emetrà per Ràdio Sant Sadurní. 

L’Escola Intermunicipal i l’Institut Jacint Verdaguer, que ja imparteix un crèdit específic de ràdio, són els primers centres que intervenen en aquest taller. Enguany és la segona edició del Taller de Ràdio, que compta amb el suport  del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s