Dimecres s’aproven els pressupostos per al 2012

Carles Jiménez substituirà la vicepresidenta 3ª del Congrés dels Diputats Dolors Montserrat com a portantveu del partit popular a l’Ajuntament de Sant Saduní. Aqust canvi en el grup municipal es produirà aquest dimecres en el ple ordinari de gener, que començarà a es vuit del vespre i que podreu seguir en directe a Ràdio Sant Sadurní al 107.2 de la FM.

Aquest dimecres el ple l’equip de govern de l’Ajuntament porta a aprovació el pressupost del 2012, que será inferior al de l’any passat i marcat per l’austeritat.

L’Alcalde de la vila Josep Maria Ribas, explicava als micròfons de la ràdio que no espera el suport del Partit Popular i que tenia seriosos dubtes sobre la posició de Convergència i Unió després de les converses mantingudes als darrers dies. Escolta l’alcalde Josep Maria Ribas. Clica AQUÍ

El ple inclou, entre d’altres, una moció de Convergència demanant l’adhesió de Sant Sadurní a l’Associació de municipis per la independència.

Josep Maria Ribas, que va participar a l’entrevista mensual Parlem amb l’alcalde, va apuntar que el projecte del Centre Cultural que ha d’encabir la bibioteca i l’arxiu municipal difícilment es podrà dur a terme en una sola legislatura degut a l’ajornament i congelació de les subvencions per part de les administracions. Escolta’l clicant AQUÍ

L’alcalde també va apuntar a alguns assumptes de via pública, com la col.locació de passos de vianants al carrer Gelida i a la carretera de Codorniu, una reivindicació històrica de molts veïns de Sant Sadurní.

Al ple també s’incorpora l’aprovació definitiva de l’ordença contra el soroll i el mapa acústic de Sant Sadurní, punt que va ser retirat a l’anterior ple pel desacord entre els diferents grups municipals.

L’empresa transversal serà l’encarregada de impulsar la segona fase museística de la Fassina de Can Guineu. Les obres han de iniciar-se en breu ja que el termini per executar-la acaba a finals d’abril. Josep Maria Ribas confia en que la subvenció de 250 mil euros aprovada per a aquest projecte arribi aviat a la caixa de l’Ajuntament. Escolta’l

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s