SOM Sant Sadurní sorteja 10 mp3 en una campanya de fidelització dels joves de la vila

Som Sant Sadurní conjuntament amb el Patronat de comerç i Turisme promocionen la nova imatge del sistema de fidelització i inicien una campanya conjunta: Te’n regalem un. A finals de l’any 2010, principis 2011 es va presentar la nova imatge de l’entitat Som Sant Sadurní. Durant tot l’any s’ha anat treballant perquè aquesta nova marca comercial Som Sant Sadurní: Comerç. Indústria i Serveis sigui coneguda per tots.

Per tal de reforçar la nova imatge s’ha fet una campanya paral·lela. La campanya “Te’n regalem un” té com a objectiu promocionar el sistema de fidelització i la targeta client a aquell sector de persones que encara no en tenen i així potenciar el públic més Jove de la vila.

Del 23 de febrer al 16 d’abril les botigues adherides al sistema de fidelització donaran a conèixer la nova imatge del sistema de fidelització, a l’hora que també podran fer partícips als clients que encara no tenen la targeta d’aquest sistema de fidelització. Les primeres 100 persones que se la facin i omplin la sol·licitud entraran en un sorteig de 10 Mp3.

Pot participar en el sorteig tota aquella persona que empleni la sol·licitud amb les dades correctes i sigui major de 15 anys. El sorteig es portarà a terme el 23 d’abril a les11hdel matí a la seu de l’entitat Som Sant Sadurní del c/ Montserrat, 16. Els premiats o premiades hauran de recollir el premi en el termini d’un mes, passat aquest temps, es farà de nou el sorteig.

Som Sant Sadurní pretén amb aquesta campanya animar al públic Jove de la vila a formar part d’aquest sistema de fidelització i, així poder gaudir dels descomptes i ofertes que es proposen a través de les botigues adherides.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s