El Centre d’Interpretació del Cava enllestirà la segona fase d’obres i del museu abans del maig

La segona fase del Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia (CIC Fassina) ja s’està convertint en realitat. I és que ja han començat les obres a la planta inferior del centre, que acull el celler gran i la cava, i que un cop acabades completaran aquest equipament cultural i turístic instal·lat al cèntric edifici de la Fassina de Can Guineu, situada al carrer Hospital de la població. Es preveu que el 30 d’abril les obres han d’estar enllestides i que a començaments d’estiu ja es podria obrir al públic el centre en la seva totalitat, tot i que la primera fase d’interpretació del cava ja està oberta al públic des del mes d’octubre passat.

El regidor de turisme i comerç de l’Ajuntament Jep Bargalló va destacar les principals virtuts d’aquesta segona fase del museu que tindrà un alt component audiovisual i l’aplicació de les noves tecnologies.

Es preveu que les obres estiguin finalitzades el 30 d’abril i que a l’estiu es pugui obrir al públic el centre d’interpretació del cava a la seva totalitat.

Per tal d’impulsar i promocionar aquest nou equipament turístic i cultural, es posarà en marxa un pla de màrqueting elaborat amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona i diferents iniciatives amb touroperadors, comunicació 2.0 i presència a fires i espais com el Saló Internacional del Turisme de Barcelona.

L’obra compta amb una subvenció de 450 mil euros que es reparteixen entre la fase museogràfica i el condicionament dels espais del Celler i la Cava. La Fassina de Can Guineu, adquirida per l’Ajuntament de Sant Sadurní al 2004, quedarà enllestida amb un cost global de 5 milions d’euros.

Al següent enllaç podràs escoltar al complet la roda de premsa de presentació de la 2a fase d’obres i museogràfica, que va comptar amb la presència del regidor Jep Bargalló; Manel Marín, arquitecte tècnic municipal i Joan Capellades, director tècnic del Patronat de Turisme. Clica AQUÍ

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s