Arriba una nova edició del maig gastronòmic amb més productes i establiments participants

La Fassina de Can Guineu acollia aquest dimarts l’acte de presentació pública de la nova campanya promocional Maig gastronòmic, una edició en la qual SOM Sant Sadurní pren el testimoni del Patronat de Turisme de Sant Sadurní, organitzador fins ara. Acte per als mitjans de comunicació i al qual han assistit també una dotzena de representants dels establiments participants.

Jep Bargalló, regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament, ha valorat positivament la creació de sinergies i la cooperació. Ha destacat la col.laboració de socis i no socis de l’entitat com una mostra per enfortir el comerç, els serveis i el potencial turístic de la vila. La gastronomia com un element capital que marida amb el principal producte de Sant Sadurní, el cava. Ha elogiat la nombrosa participació i l’impacte que la campanya tindrà en tot el municipi

Robert Cardús, president de SOM Sant Sadurní, ha agraït la col.laboració d’entitats, empreses, comerços i establiments, així com la participació d’alumnes del programa PQPI a través de dos restaurants participants al Maig gastronòmic. Ha assenyalat que aquesta iniciativa s’emmarca en el pla global de dinamització del comerç, indústria i serveis que ha dissenyat l’entitat.

Susana Duaso, gerent dinamitzadora de SOM Sant Sadurní, ha anat desgranant els detalls d’aquest maig gastronòmic, que enguany compta amb 33 establiments participants que oferiran una cinquantena de productes diferents. L’oferta pivota a través de quatre productes molt definits: delicatessen a 6 euros, tapa i copa a dos euros, menú de 20 euros i menú de 30 euros. Ha subratllat la imatge fresca, viva i amb molta força de la campanya. Els establiments participen durant tot el mes o bé els caps de setmana.

Akguns establiments ja iniciaran la seva participació al maig gastronòmic a partir d’aquest divendres. Els grans objectius són fidelitzar i captar al públic potencial de sant sadurní i d’alguns municipis del voltant.

La campanya es recolza en les noves tecnologies, a través del web http://www.somsantsadurni.com hi haurà tota la informació dels establiments col.laboradors i les fitxes dels productes que s’oferiran durant el maig gastronòmic. També s’impulsen dos sorteigs, per una banda mitjançant butlletes entre els clients a través dels establiments de SOM Sant Sadurní i amb la participació al facebook a través de la fotografia dels productes del maig gastronòmic.

La iniciativa inclou una Fira Gastronòmica que es durà a terme el 26 de maig al pati exterior de la Fassina de Can Guineu i en la qual ja s’hi han sumat una desena d’establiments col.laboradors del Maig Gastronòmic.

JEP BARGALLÓ

http://www.ivoox.com/jep-bargallo-maig-gastronomic_md_1185953_1.mp3″ Ir a descargar

ROBERT CARDÚS

http://www.ivoox.com/robert-cardus-maig-gastronomic-2012_md_1185947_1.mp3″ Ir a descargar

SUSANA DUASO

http://www.ivoox.com/susana-duaso-maig-gastronomic-a-sant-sadurni_md_1185940_1.mp3″ Ir a descargar

By radiosantsadurni

Deixa un comentari