El Mercat Gastronòmic, una altra cita destacada d’aquest cap de setmana

En el marc del Maig Gastronòmic 2012, SOM Sant Sadurní ha organitzat el 1r Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní, amb el suport del Patronat de Turisme i la col•laboració de l’Hotel Restaurant Sol i Vi i Timbrats Estero.
El 1r Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní d’Anoia es planteja com un espai comú de venda i degustació dels productes locals, on els establiments participants oferiran una mostra representativa dels productes servits durant el Maig Gastronòmic.

El 1r Mercat Gastronòmic de Sant Sadurní comptarà amb una oferta variada de productes locals i de qualitat, de entre els quals trobarem productes de xarcuteria, pastisseria, fruites i mermelades, productes ecològics, tes, comerç just, vins, vermuts, caves, tapes, xocolata, etc.

L’horari del mercat serà de 10h a 14h i de 17h a 20h.
A les 19h està previst fer el lliurament de Xecs Gastronòmics als guanyadors del sorteig de Productes Gastronòmics realitzat el dia 24 de maig, entre totes les persones que han penjat al facebook de SOM Sant Sadurní alguna fotografia dels productes del Maig Gastronòmic, des del passat dia 1 de maig.

Com a element de dinamització de carrer que ajudi a fer difusió del mercat i alhora com element d’atracció de la gent al mercat, està previst comptar amb l’empresa MALET I FILLS. Aquesta empresa compta amb carros antics que es feien servir antigament per anar a mercat a Sant Sadurní, la idea és col•locar-ne 3 a mode d’exposició fixes, i un quart carro que circuli pel poble, durant l’horari del mercat: un carro de bocoi de vi, és una peça de museu donat que només n’hi ha uns 10 a tot Catalunya, un carro fet pel carreter de Sant Sadurní, un carro d’ACA, carro petit que feien servir les dones per anar a mercat a buscar queviures, i el carro que s’utilitzava per fer el repartiment de mercaderies a mercat.

Coincidint amb el Mercat Gastronòmic de dissabte, el Centre d’Interpretació del Cava s’obrirà també aquest dissabte a la tarda per aquells que el vulguin visitar, i la gran part de botigues ubicades a l’eix comercial de Sant Sadurní estaran obertes.

Comerços participants:

Ca l’Arseni
Cal Feru eno.botiga
Cansaladeria Cal Miqueló
Fonda Neus
Fruites i Verdures Noya
Mel i Menta
Restaurant La Perla
Serorgànic
Xarcuteria – Fruiteria Rovira
Xocolates Simón Coll

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s