El PP demana un circuit de salut a l’aire lliure per a la gent gran

El Partit Popular de Sant Sadurní d’Anoia a través del seu portaveu, Carles Jiménez, ha reclamat a l’Ajuntament que “insti a la Diputació de Barcelona  perquè dins del programa d’habitatge i urbanisme desenvolupat per aquesta Administració, realitzin un estudi per a la ubicació d’un circuit de salut per realitzar activitats físiques a Sant Sadurní d’Anoia”.

 

El regidor Popular ha explicat que “Sant Sadurní d’Anoia no disposa de cap espai a l’aire lliure on la gent gran poguí realitzar activitats físiques que augmentin la massa muscular evitant així possibles fractures, i augmentant les capacitats motores. La població de Sant Sadurní té un índex d’envelliment molt alt, cosa que implica que des de l’Ajuntament de Sant Sadurní s’ha de realitzar una política i accions encaminades a aquest factor social. L’exercici físic és una forma d’augmentar la salut i un instrument de relació social molt beneficiós”.

 

En aquest sentit el regidor Popular ha manifestat que “les persones grans de Sant Sadurní tenen ganes de participar activament de la Vila, col·laborar i sentir-se útils a la societat, com ho demostra la celebració de la Setmana de la Gent Gran que té lloc a la vila. També – ha dit – el llibre blanc de l’IMSERSO senyala que el 43% dels nostres avis volen participar activament i d’una manera integral a la societat prova d’això és que el 28% pertany a algun a associació i un 8%, concretament a organitzacions de voluntariat”. Tanmateix Carles Jiménez ha afegit que el 45,5% de les persones grans tenen una bona salut i expressen una claríssima voluntat d’autonomia (un 87% desitja viure a casa seva el màxim de temps possible).

Finalment el regidor del Partit Popular ha proposat que “en col.laboració amb la Comissió de la Gent Gran de Sant Sadurní s’estableixi el punt més adient per la ubicació de l’esmenta’t espai, sempre vetllant per tal que es converteixi en un punt de salut, relacions socials i col·laboració intergeneracional”.

Nota premsa Partit Popular Sant Sadurní

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s