El PP anuncia actuacions d’embelliment a l’estació de tren

Nota de premsa PP Barcelona

La diputada del PPC i presidenta de la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament, Dolors Montserrat, ha aconseguit que RENFE realitzi les accions necessàries per “l’embelliment de l’estació de tren a Sant Sadurní d’Anoia”.

La diputada Popular ha explicat que “l’estació de rodalies Renfe del municipi de Sant Sadurní d’Anoia dóna un efecte de deixadesa i de brutícia que no es correspon amb l’entorn penedesenc que és de una gran qualitat mediambiental”. Per això des de fa molt temps Dolors Montserrat ha estat realitzant gestions amb RENFE per tal d’aconseguir “la millora de l’estació que es troba a 50 metres de les caves Freixenet, i per tant, al cor de l’Alt Penedès, dins de la ruta de l’enoturisme per la comarca”.

Per Dolors Montserrat aquesta situació no es podia prolongar més en el temps degut al fort impacte visual que genera en el turisme de rodalies que visita constantment les Caves de Sant Sadurní, municipi conegut com la capital del Cava per les més de vuitanta empreses elaboradores d’aquest vi escumós català. “la imatge de l’estació de Sant Sadurní és una de les primeres que reben del municipi els turistes i visitants a les caves i per tant és fonamental el seu bon estat en l’embelliment de tot l’entorn”- ha afegit.

Tanmateix Dolors Montserrat ha recordat que fa pocs dies es va inaugurar a Sant Sadurní d’Anoia el Centre d’Interpretació del Cava (CIC), únic a tota Catalunya, i que representa un important equipament turístic i cultural que permetrà la projecció de Sant Sadurní, com a marca pròpia. Per la diputada aquest centre ha de ser un element bàsic en el circuit turístic pels amants del cava i del vi i per tant s’espera s’incrementi el nombre de turistes que visitin el municipi.

Finalment la diputada Popular ha afegit que “Sant Sadurní és essencial en el mon de l’enoturisme, un turisme essencial en el creixement econòmic del municipi i de tota la comarca que ha aconseguit ser destí d’un turisme de qualitat, fins ara centrat només en el sol i la platja, i per tant l’estació, una de les primeres impressions que rep el visitant, no només com a punt d’arribada sinó per la seva ubicació al costat de les caves, ha de ser també de qualitat i evitar que una mala imatge tingui una influència negativa en el conjunt de l’entorn”.

 

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s