Cal Blay celebra el seu 30è aniversari amb el menú de 1982

Nota premsa Cal Blay

La setmana del 20 d’agost el restaurant Cal Blay Vinticinc, a Sant Sadurní d’Anoia, oferirà el menú del dia amb el qual van obrir les portes l’estiu de 1982

El preu del menú, que era de 350 pessetes, es manté i s’oferirà per 2,10 euros

Cal Blay, empresa penedesenca de restauració i càtering, està de celebració. Enguany es compleixen 30 anys des que el Pere Carda i la Maria Torner van decidir obrir les portes del seu primer restaurant, al C/ Josep Rovira número 11 de Sant Sadurní d’Anoia.

Avui, 30 anys després, la segona generació està al capdavant d’una empresa que ha crescut mantenint les seves arrels en la gastronomia tradicional i de qualitat. Els germans Santi, Jordi i Anna Carda i el seu equip són ara el Grup Cal Blay, que disposa d’un restaurant enogastronòmic, Cal Blay Vinticinc, a la capital del cava, gestiona altres restaurants a Barcelona i Tarragona, i ofereix serveis de càtering per a casaments i esdeveniments d’empresa arreu de Catalunya.

“El 20 d’agost del 1982 els nostres pares van obrir el restaurant Cal Blay amb molts nervis i molta il·lusió i volíem fer quelcom especial per commemorar aquesta data tant important. Per això hem decidit remmemorar aquells inicis oferint el menú del dia que els primers clients de Cal Blay van poder tastar fa 30 anys”, afirma Santi Carda, propietari de Cal Blay.

Així, la setmana del 20 d’agost el menú del dia del restaurant Cal Blay Vinticinc, que es troba en un celler modernista, convidarà als comensals a realitzar un viatge en el temps fins l’estiu del 1982. El menú del dia quan Cal Blay va obrir les seves portes era de 350 pessetes i aquest serà, durant la setmana del 20 d’agost, l’import que hauran de pagar els comensals, és a dir, 2,10 euros.

El “Menú de la pesseta”, que és el nom que rep aquest menú tant especial, inclou, per 2,10 euros, un primer plat a triar entre truita camperola, amanida catalana, gaspatxo, macarrons de la Maria, entremès amb ensaladilla o canelons casolans amb beixamel; un segon plat a triar entre vedella amb suc i bolets, botifarra amb mongetes, peus de porc amb patata ipèsols, lluç a la planxa, calamars a la romana o pollastre de pagès rostit amb prunes i pinyons; i un postre a escollir entre pijama, crema catalana amb carquinyolis, flam casolà d’ou, préssec amb almíbar, músic o meló. El pa i la beguda (aigua o vi) estan inclosos.

El “Menú de la pesseta” es podrà tastar del 20 al 24 d’agost, excepte dimarts 21 que és dia de descans del personal, al restaurant Cal Blay Vinticinc de Sant Sadurní d’Anoia en horari de 13 a 16 hores.

Des de Cal Blay recomanen fer reserva prèvia mitjançant la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/grupcalblay) o bé trucant al telèfon 93.891.00.32.

Anuncis
By radiosantsadurni

One comment on “Cal Blay celebra el seu 30è aniversari amb el menú de 1982

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s