Ràdio Sant Sadurní inicia la nova temporada el proper 1 d’octubre

El proper 1 d’octubre Ràdio Sant Sadurní enceta la nova programació de tardor-hivern amb una important novetat en la seva franja de matí. L’emissora municipal incorpora El Mirador, un magazine diari d’11 del matí a 1 del migdia sobre l’actualitat de la vila conduït pel periodista Ernest Gili, i que ocuparà un important buit a la graella en els darrers anys.

L’altre gran salt endavant de la programació arriba de la mà del conveni de col·laboració amb La Xarxa d’emissores municipals catalanes, participant regularment al programa La Tarda que s’emet cada dia de 4 a 7 de la tarda.

La graella manté alguns dels espais habituals en les programacions dels darrers anys, com L’Esport al Dia, Xerrameques, El Balcó o els espais musicals Möng Destraler, Expressió energètica, Música al Cava o les sardanes a La Tenora.

L’oferta per a joves estarà liderada pel programa Entre sípies i porcs enfadats i una novetat d’enguany, l’espai de música disco House Adex Radio Show.

Com ja és habitual, les retransmissions esportives del Noia Freixenet tindran una presència important a la programació, a més dels plens municipals, el darrer dimecres de mes, l’entrevista mensual a l’alcalde i la ronda política amb els grups municipals.

Cavatast

Amb motiu de la propera edició del Cavatast, Ràdio Sant Sadurní oferirà en directe l’acte de inauguració de la fira de degustació el divendres 5 d’octubre a la tarda i el dissabte 6, d’11 del matí a 2 del migdia, emetrà un programa especial amb entrevistes i connexions des del Cavatast.

 *POTS CONSULTAR LA NOVA PROGRAMACIÓ DE RÀDIO CLICANT AQUÍ

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s