Dolors Montserrat presidenta de la Comissió de peticions del Parlament

Nota de premsa PP

La diputada del PPC, Dolors Montserrat, ha estat escollida avui presidenta de la Comissió de Peticions del Parlament de Catalunya. Montserrat ha destacat la importància d’aquesta Comissió perquè “és el vincle que ofereix el Parlament entre la ciutadania i els seus polítics, és un òrgan molt útil per saber el que preocupa a la gent”.

Montserrat s’ha mostrat il·lusionada per encapçalar ara aquesta Comissió, “en aquest moment de crisi econòmica en què les famílies pateixen molt i necessiten que algú els escolti i intenti trobar solucions a les seves inquietuds”. A més, la diputada ha assegurat que “examinarem totes i cada una de les peticions que ens adreci la gent per tal d’intentar resoldre-les”.

A banda de presidir la Comissió de Peticions, Dolors Montserrat és portaveu del Partit Popular Català a la Comissió de Síndic de Greuges, i també membre de la Comissió de Territori.

Anuncis
By radiosantsadurni

One comment on “Dolors Montserrat presidenta de la Comissió de peticions del Parlament

  1. Una llastima, ho hauria de preseidir algu de CIU o ERC ja que el PP no esta al govern ni tampoc esta pactant res amb CIU i a sobre tenim diferencies ideologiques molt fortes amb ells, Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s