Nova campanya del Banc de sang

La Unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es desplaçarà els propers dies 10, 11 i 12 de febrer a Sant Sadurní per dur a terme una nova campanya de donació de sang.

La donació de sang es farà el diumenge, 10 de febrer, al Centre d’Atenció Primària, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. El dilluns 11 de febrer, al Banc de Sang i Teixits es situarà al Centre Cívic Vilarnau i el dimarts 12 de febrer, al Casal d’Entitats, ambdós dies amb horari de 6 de la tarda a 9 del vespre.

La donació de sang és un acte cívic i responsable que beneficia el conjunt de la societat. No requereix cap esforç important, no fa mal i, després d’un petit descans i d’un refrigeri que ofereix el banc de sang, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l’informa sobre la seva salut. De cada donació de sang, no se’n beneficia només un malalt sinó un nombrós grup de persones.

L’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès fa una crida a la població, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, que s’acostin a la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits.Per més informació es pot consultar a la web de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès donantsdesang.vilaentitats.cat.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s