Visita del subdelegat del govern a l’Ermita d’Espiells

Nota premsa PP

 

El Partit Popular de Sant Sadurní ha proposat “destinar l’u per cent cultural a la comarca de l’Alt Penedès”. El Partit Popular encapçalat pel seu portaveu, Carles Jiménez, ha fet aquest proposta amb motiu de la visita del Subdelegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Emilio Ablanedo, a la comarca de l’Alt Penedès.

Durant la visita el subdelegat, acompanyat pels regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, la presidenta comarcal, Dolors Morera i la Diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha visitat el castell de Subirats i la l’Ermita d’Espiells a Sant Sadurní. També ha formar part de la visita la passarel·la de la N-340 a l’Ordal

Amb relació a la visita arquitectònica i concretament durant la visita a l’Ermita d’Espiells a Sant Sadurní, el regidor Popular Carles Jiménez, ha dit que “esperem obtenir de la Diputació ajut per tal de realitzar les actuacions necessàries per tal de restaurar i adequar tot el complex de l’Ermita d’Espiells un cop realitzat prèviament un avantprojecte que estableixi l’actuació a fer. l’Ermita romànica del segle XI és uns dels elements més singulars i emblemàtics del municipi de Sant Sadurní i actualment es troba en una situació estructural i arquitectònica que obliga a dur a terme una actuació urgent per tal de conservar el seu valor com a conjunt arquitectònic i a la vegada com a símbol del nucli d’Espiells i de tot el municipi de Sant Sadurní”.

Respecte al castell de Subirats el regidor Popular ha agraït al grup Popular en la Diputació la seva tasca durant el temps que han format part de l’equip de govern encarregant-se de realitzar el pla director pel Castell de Subirats (cost de 30.000 euros a càrrec de Diputació).

Per la seva part el subdelegat del Govern, Emilio Ablanedo, ha expressat el seu compromís a “traslladar al Govern de l’Estat l’ importància de que la comarca preservi amb elements com el Castell de Subirats i l’Ermita d’Espiells, més opcions al model turístic que desitgen per a la comarca”.

Finalment la Diputada del grup Popular al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat que ha manifestat que “una de les grans riqueses culturals de qualsevol nucli és l’arquitectura” ha dit que la visita del subdelegat del govern “constata la rellevància de la col·laboració entre institucions per a conservar el nostre patrimoni”.

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s