El PSC fa un balanç positiu dels dos primers anys de govern

Susanna Mèrida, acompanyada pel regidor d’Acció Social, Francesc Sáez, Josep Perea, secretari d’organització del PSC; i Joan Robles, membre de la comissió executiva, van comparèixer aquest dilluns en roda de premsa per fer balanç dels dos anys de mandat i l’acció de govern al costat d’ERC.

La dinamització econòmica i el foment de l’ocupació, el manteniment dels espais públics i ela consolidació dels serveis socials han configurat els tres principals eixos de treball del grup socialista.

Mèrida es va mostrar satisfeta per la feina realitzada en aquesta primera part del mandat i aposta per seguir treballant per l’impuls de l’economia local. El Centre de serveis a les empreses o la borsa de peons per a la via pública van ser algunes de les iniciatives que es van subratllar d’aquest pla per contribuir a l’ocupació.

Francesc Saéz, regidor d’Acció Social, va destacar  l’esforç per consolidar i augmentar les partides de benestar social i oferir suport des de l’Ajuntament amb ajuts a aquelles famílies amb més dificultats. La reducció del dèficit de la Casa dels Avis ha estat una altra de les prioritats de l’executiu, amb la re-negociació dels serveis, la major ocupació de places i injectant diners aportats per la Diputació de Barcelona.

Josep Perea, secretari d’organització, a més de destacar els ajustos realitzats a l’àrea de governació, va apuntar la bona situació financera de l’Ajuntament i l’esforç realitzat pel govern per reduir prop de dos milions d’euros el deute de l’administració.

Per la seva banda, Joan Robles va emfasitzar la tasca realitzada pel PSC i els seus membres durant la llarga etapa de la formació a l’oposició i va exaltar també la il.lusió per la segona part del mandat.

Tot i la conjuntura econòmica, el PSC de Sant Sadurní va assegurar que s’ha tirat endavant el 50% del seu programa electoral.

Àudio extracte Roda de premsa. Clica aquí 

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s