El 12 de setembre torna el magazine matinal El Mirador

El dijous 12 de setembre, després de les Fires i Festes i de la Diada Nacional, arrencarà la nova temporada de Ràdio Sant Sadurní, que mantindrà pràcticament la mateixa línia i graella de programació. El magazine matinal El Mirador, que es va posar en marxa l’any passat, es reforça com a principal referència de l’actualitat i l’entreteniment de l’emissora durant elsmatins de dilluns a divendres. El programa continuarà apostant per la informació i la pluralitat de veus, amb la participació de diversos col·laboradors de l’àmbit educatiu, polític o social, la tertúlies d’esports, d’actualitat i de la gent gran, amb seccions de l’anterior temporada i algunes de noves que s’incorporen al vaixell capitanejat pel periodista Ernest Gili.

Continuarà la col·laboració i participació activa a diversos espais de La Xarxa d’emissores locals de Catalunya, amb els espais informatius dels matins i el magazine La Tarda, que s’emet de dilluns a divendres de 4 a 7.

La ràdio de la capital del cava manté la majoria de programes de l’anterior temporada, amb espais ja veterans com Música al Cava, de Josep Renau, o Xerrameques de Lluís Esteve, per les tardes dels dimarts. L’aposta pel públic jove arriba de la mà dels programes musicals Radiophenia o HouseDeLuxe, a més del magazine Entre Sípies i porcs enfadats. La retransmissió del partits d’hoquei del Noia Freixenet, dels plens municipals i la roda política seran d’altres dels espais habituals a la graella de la ràdio

Anuncis
By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s