El PSC aprova la llista per a les eleccions municipals

El passat 20 de març, l’Assemblea local del PSC de Sant Sadurní d’Anoia va aprovar per unanimitat la candidatura amb la qual es presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig.

La candidata, Susanna Mérida, va destacar que l’equip que es presenta està pensat per desenvolupar un projecte ambiciós per a la vila, on el creixement econòmic, la planificació global d’inversions en equipaments i espai públic i la promoció de les persones en seran els elements més destacats.

El nou número dos que presenta el PSC en les seves llistes té un perfil professional directiu, amb una àmplia experiència en l’administració de grups humans, en el desenvolupament de projectes de gran envergadura i en l’execució d’elevats pressupostos.

Per altra banda, la Comissió Executiva manté la confiança en les persones que conformen l’actual grup municipal, per tot el treball que han desenvolupat en aquests darrers anys al capdavant de les seves regidories, i els incorpora en llocs capdavanters de la llista aprovada.

La presentació de la llista del PSC a les eleccions municipals del mes de maig i el lema de la campanya es farà pública el pròxim dia 11 d’abril a les 19 h.

CANDIDATURA SOCIALISTA A L’AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D’ANOIA: 1. Susanna Mérida López; 2. Albert Gual Pascual (ind.); 3. Cristina de la Cruz Piñol (ind.); 4. Jaume Amigó López; 5. Sílvia Chavarri Cabezas; 6. Josep Perea Aguilera; 7. Alba Moreno Gabarró (JSC); 8. Francesc Sàez Forns; 9. Francesc Jurado Garcia; 10. Paquita Cavallé Mendoza; 11. Jordi Larrégola Guillen; 12. Joan Robles Trujillo; 13. Maria Raventós Pascual; 14. Maria Carmen Cañadas Ochoa; 15. Francesc Carafí Quintana; 16. Paqui Delgado Espinosa; 17. Ignasi Iglesias Gáspez. Reserves: 18.Soledad Lorite Martínez (ind.); 19. Joaquim Gaudés Gracia; 20. Joan Moreno Vera; 21. Rosa Maria Prat Balaguer; 22. Marcel Gabarró Pallarès; 23. Carles Querol Rovira.

Extracte nota de premsa del PSC

By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s