El PSC presenta públicament la seva llista i el lema #sadurnineja

pscOK

Aquest dissabte l’agrupació local del PSC va celebrar al pati de l’Índex l’acte de presentació de la candidatura, que va comptar amb la participació de l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Un centenar de persones van assistir a l’acte en què la formació va presentar la llista amb què afronta les properes eleccions municipals i que compta amb set cares noves. Al costat de Susanna Mérida, candidata i cap de llista, l’acompanyaran a les primeres posicions: 2. Albert Gual Pascual (ind.); 3. Cristina de la Cruz Piñol (ind.); 4. Jaume Amigó López; 5. Sílvia Chavarri Cabezas; 6. Josep Perea Aguilera; 7. Alba Moreno Gabarró (JSC); 8. Francesc Sàez Forns; 9. Francesc Jurado Garcia; 10. Paquita Cavallé Mendoza. El PSC de Sant Sadurní també va presentar el seu nou lema #sadurnineja, en defensa de valors com superació, solvència, singularitat i solidaritat, i que identifiquen la vila i els seus veïns.

Hereu va assegurar que Sant Sadurní “ha de fer la transició d’un municipi local a un global, impulsant la promoció turística i econòmica. Ens va saber molt greu que a Sant Sadurní es trenqués el projecte de govern. En aquestes properes eleccions alguns apel.len a alguna cosa que no té a veure amb les ciutats i els pobles. Que no es prostitueixi amb debats que no tenen a veure amb Sant Sadurní

Susanna Mérida va defensar el seu model de govern per transformar Sant Sadurní i la vida dels veïns, i va destacar projectes impulsats al darrer mandat com l’aposta per l’educació, el conveni de treballadors de la Casa dels Avis, la construcció de la piscina exterior, el centre de serveis Nexes, acompanyat d’una notable reducció del deute. “Hem demostrat com es pot fer un bon govern i una bona gestió. Els nostres objectius han de ser crear noves oportunitats per al creixement econòmic i social, així com solucions definitives amb un pla d’inversions en equipaments i via pública. Hem de preservar uns serveis públics de qualitat”, va dir.

By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s