Dimarts 28 d’abril acte de suport al jutge Santi Vidal

santividal

L’Assemblea Nacional Catalana de Sant Sadurní ha organitzat un acte de suport al jutge Santi Vidal per al proper dimarts 28 d’abril a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament, que comptarà amb la participació del propi jutge, qui estarà acompanyat pel teixit associatiu de la vila, familiars i amics, així com representants de diversos grups polítics, del centre escolar on va estudiar i del club esportiu on durant molt anys va practicar hoquei patins.

El Consell General del Poder Judicial va acordar a finals del mes de febrer la suspensió de Vidal per un període de tres anys com a jutge de l’Audiència de Barcelona, com a responsable d’una falta disciplinària molt greu per haver participat en la redacció d’una constitució catalana.

Com a resposta a la persecució i l’atac a la llibertat d’expressió i ideològica a les quals s’ha vist sotmès el jutge Santi Vidal, el seu poble natal vol expressar i mostrar tot el seu suport a aquest veí il·lustre, en defensa de la seva vida privada i la llibertat de pensament.

L’ANC convida a tota la ciutadania a sumar-se a aquest acte públic que vol traslladar tot el recolzament i estima de Sant Sadurní al jutge Vidal.

 Nota premsa ANC Sant Sadurní

By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s