Ràdio Sant Sadurní inicia la nova temporada

Aquesta setmana ha començat la programació de tardor de Ràdio Sant Sadurní. Els butlletins informatius, entrevistes i càpsules temàtiques marcaran els matins mentre el magazine La tarda, que es coprodueix juntament amb La Xarxa, serà un altre dels pilars les tardes de dilluns a divendres de 4 a 7.

La graella manté tots els espais de la temporada passada, inclòs el programa Vinil Club dels divendres al vespre i que es va incorporar a principis del 2015. També estrenarà un nou espai musical, el Racó dels Gats, els dissabtes a la tarda.
Les retransmissions dels partits d’hoquei del Noia Freixenet, els plens municipals, que passen als darrer dimarts de cada mes, i la ronda d’entrevistes polítiques seran d’altres espais regulars de l’emissora municipal de Sant Sadurní.

Des de la direcció de la ràdio es convida a tots aquells que vulguin fer un programa o col.laborar a que es posin en contacte amb la ràdio mitjançant el correu electrònic comunicacio@santsadurni.cat o adreçant-se a les seves instal.lacions, a la segona planta de l’Índex, al carrer Pompeu Fabra 34.

By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s