El proper 26 d`octubre estrenem la temporada tardor-hivern

Ràdio Sant Sadurní estrena la propera setmana la seva programació de tardor-hivern amb una graella continuista però que incorpora nous espais que atenen especialment al públic juvenil i adult. El gruix de la programació del 2009 es mantindrà a la mateixa hora i dia que en l’anterior temporada, però es nodreix amb propostes, algunes de les quals ja han engegat motors, que enriquiran les tardes i vespres de la setmana.

Així, programes consolidats com el magazine diari matinal Obrim el Quiosc o Música al Cava, dels dimarts, vindran reforçats per espais musicals, com La Caixa de Música, que cada tarda oferirà un repàs a la història musical, o Buffet Lliure, que els dijous als vespres també recollirà les peticions i recomanacions dels oients.

I tu què hi dius? i Guachi chachi piruleta seran les apostes principals per al públic adolescent i juvenil de l’emissora municipal, que es concentraran en la franja dels dijous.

Les càpsules informatives i l’espai d’entrevistes i actualitat El Balcó, que s’emetrà els dijous de 5 a 6 de la tarda, acostaran la realitat de la vila juntament amb les retransmissions dels plens municipals, els actes més destacats de Sant Sadurní i esdeveniments esportius.

Des de la direcció de l’emissora es vol agrair l’esforç dels col.laboradors per ajudar a consolidar l’actual etapa de la ràdio i es fa una crida a tots aquells estudiants de periodisme, comunicació audiovisual o relacions públiques, així com aquells interessats en els mitjans de comunicació, per tal de continuar fent créixer la ràdio. Podeu posar-vos en contacte amb la ràdio a través de l’e-mail radio@santsadurni.cat o trucant al 606 50 22 69.

Pots consultar la nova programació tardor-hivern clicant AQUÍ o visitant la secció graella del nostre bloc.

By radiosantsadurni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s