La Rua de Carnaval començarà enguany des del carrer Barcelona

Divendres passat es van tancar les inscripcions per poder participar com a comparsa a la Rua de Carnestoltes. Una quinzena de grups, que sumen gairebé 800 participants, s’han inscrit per poder lluir la seva disfressa i carrossa el proper dissabte 18 de febrer.
La Rua de Carnestoltes del 2012, tot i no superar el número de comparses del 2011, sí incrementa el número de participants. La comparsa de l’IE Jacint Verdaguer que aquest any assoleix més de 300 persones, serà la més nombrosa.
Enguany la Rua començarà el recorregut a les 8 del vespre i des del carrer Barcelona. El recorregut que seguirà serà: carrer Barcelona, rambla de la Generalitat (avall) fins a la rotonda del carrer Doctor Barraquer, rambla de la Generalitat (amunt) fins a la rotonda de la plaça Pau Casals, carrer Jacint Verdaguer, carrer Raval, plaça de l’Ajuntament, carrer Sant Antoni, carrer Josep Rovira i fins al final del recorregut que tindrà lloc a la sala de l’Ateneu.
Durant el recorregut hi haurà moltes sorpreses, especialment a càrrec de l’Associació de Joves, que enguany té l’honor d’acompanyar el Rei Carnestoltes. Les comparses i tothom qui vulgui continuar la festa podrà fer-ho seguidament a la sala de l’Ateneu amb el Ball de Disfresses que organitza l’Ateneu Agrícola.
By radiosantsadurni

Deixa un comentari